Промо Зона

Искаш ли НОВА ШКОДА на специална цена?

Шкода Рапид

Ние вкъщи сме фенове на Шкода – преди години имахме фирмена Фабия комби, след това жена ми имаше Фабия хечбек и все още й липсва след като я продадохме… Немски автомобили, произведени в Чехия – здрави и надеждни. Да, не са луксозни и нямат „фръц“ дизайн, но са здрави, стабилни и за българските условия са чудесни машини.

Това, което ми харесва най-много при Шкода, е обслужването и сервизът – отношението и качеството, което ни предлагат, дава много повече от цената. Винаги са били коректни и изрядни, а за мен това е най-важно.

Дори в момента върша много от авторемонтните дейности в сервиза на Шкода или Виликар, а не в КИА. Там си купувам нови гуми и там ги сменям, там сменям масло и диагностика…

Познавам се лично с управителя на Еуратек – той е мой ученик от години. Договорил съм специални преференции и условия за мен и приятели. Ако смяташ да си купуваш Шкода (или друг автомобил втора ръка – те имат и такава дейност и дават гаранции), огледай, избери и се обади, за да видим какви преференции можем да издействаме.

Сега очаквам новите модели…

Вярвам, че животът си струва да се живее по най-добрия начин. Научи повече, приложи наученото и се бори да постигнеш съвършенство с екип от хора, които ще ти помогнат да бъдеш най-добрия човек. Следвай мисията, която имаш и остави диря след себе си. Не си ли струва да живееш за това?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d блогъра харесват това: