Общество и политика,  размисли

Матрицата е вътре в нас

матрицата

В интерес на държавата и правителството, във всяка страна по света, е да се държат хората в безизходица – да вярват, че нищо не зависи от тях, че всъщност ТИ не можеш да промениш нищо, че „така ти е писано“, че каквото и да правиш, нищо няма да се промени…

Матрица, матрица, матрица…

Но ако погледнеш хората, които живеят по други закони и са изскочили от статуквото на посредствеността, ограниченията и обречеността, успелите хора, които летят, а не пълзят, ако изпиеш червеното хапче и промениш мисленето си, започваш да разбираш нещо:

Животът е ТВОЙ и от ТЕБ зависи как ще го живееш.

Няма никой друг виновен за твоя провал и за твоя успех – ти решаваш и ти избираш! Не е лесно, не става веднага – нужно е да се събереш с други себеподобни, за да успееш да издържиш на натиска на тълпата, на общоприетото и на навика…

Но не си ли струва, в края на живота си, да кажеш: Борбата не беше никак лека, но съм удовлетворен от това, което постигнах! Не се съобразих с това, което ме учиха в училище неуспели учители, което ме съветваха огорчени и провалили се приятели, не се поддадох на изкушенията да живея лесен посредствен живот! Реших да открия себе си и да изживея СВОЯ живот чрез СВОИТЕ решения. Затова за всеки провал и за всеки успех съм отговорен АЗ и не обвинявам никого. И така уча децата си – да живеят СВОЙ живот чрез СВОИТЕ решения! И да летят, а не да пълзят!

Не забравяй: Не се огъва лъжицата, огъваш се ТИ!

Вярвам, че животът си струва да се живее по най-добрия начин. Научи повече, приложи наученото и се бори да постигнеш съвършенство с екип от хора, които ще ти помогнат да бъдеш най-добрия човек. Следвай мисията, която имаш и остави диря след себе си. Не си ли струва да живееш за това?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d блогъра харесват това: